Voordelen
voor deelnemers
en leveranciers

IncoNed Bouw is de inkoopcombinatie voor aannemers in de woning- en utiliteitsbouw; van aannemers die project- en seriematig werken tot particulier opdrachtgeverschap en woningrenovaties. Door de inkoop van bulkgoederen, producten en diensten te bundelen, zorgen onze sectorspecialisten voor scherpe raamcontracten met A-leveranciers voor een heel scala aan productgroepen. Die profiteren op hun beurt van trouwe afnemers en alle partijen hebben voordeel van een gestroomlijnd proces met minder verkoop- en inkoopinspanning. Ons dataplatform maakt het mogelijk om het inkoopproces steeds verder te optimaliseren.

We ondersteunen het hele proces, van prijsvergelijkingen tot offertetrajecten, en nemen het desgewenst integraal uit handen. Maar we doen meer: we organiseren bijeenkomsten en kennisdagen voor onze deelnemers en jagen innovaties aan door partijen bij elkaar te brengen. Zo zorgen we als inkoopcombinatie voor omzet- en margeverbetering, en dragen we actief bij aan de groei en verdere professionalisering van alle bedrijven waar we mee samenwerken. Ook als het gaat om projectinkoop en werkvoorbereiding.

Kosten Besparen

Door inkoop te bundelen besparen we zowel kosten voor onze deelnemers als voor leveranciers en fabrikanten. Ons dataplatform biedt handvatten voor verdere besparingen.

Ontzorgen

Door de inkoop centraal te organiseren, nemen we zowel onze deelnemers als leveranciers en fabrikanten veel werk uit handen. Desgewenst verzorgen we ook projectinkoop en zelfs het volledige inkoopproces.

Kennis delen

Als de inkoopcombinatie van Nederland onderhouden we warme contacten met een heel scala aan bedrijven, elk met een waardevol specialisme.

Innovaties

We brengen partijen bij elkaar om kennis te delen en samenwerkingen te stimuleren. Daaruit ontstaan mooie innovaties op het gebied van duurzaamheid, technologie en productontwikkeling.

Voor de aannemer die primair werkt vanuit particulier opdrachtgeverschap.

Voor de aannemer die project- en seriematige werken realiseert.

Voor landelijk en groot regionaal opererende aannemers in zowel woning- als utiliteitsbouw.

Voor de aannemer met de focus op het projectmatig renoveren en
transformeren van woningen.

Deelnemers

Onze deelnemers zijn aannemers in heel Nederland die hun inkoopproces willen optimaliseren en hun bedrijf willen professionaliseren.

Leveranciers

IncoNed Bouw werkt uitsluitend met leveranciers die zich onderscheiden door hun betrouwbaarheid en de kwaliteit van hun producten en dienstverlening.

Interview met Pascal van Herk en Ronald Rijkeboer van Hakron
Sinds 2017 is Hakron contractleverancier. Pascal van Herk en Ronald Rijkeboer vertellen ons in een interview over het bedrijf, de
Dick Ijff Manager Stiho
Maak kennis met Dick IJff, Manager Landelijk Werkende Relaties bij Stiho
Stiho is contractleverancier van IncoNed Bouw. Wij spraken met Dick IJff. Hij legt ons uit wat hem trots maakt, over
Vilton, een bedrijf waar je trots op mag zijn!
Onlangs zijn we een kijkje gaan nemen bij Vilton in Lelystad en spraken daar Alexander de Vries, Commercieel directeur. Aan

Werken bij

Vacature Relatie- en Contractmanager – Bouw
Vacature junior inkoper bouw
Vacature Project Inkoper – Bouw
Vacature junior inkoper infra en groen
Vacature Junior Inkoper
Vacature Werkstudent Growth Strategy