Save Traffic Nederland (STN) is gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen en uitvoeren van tijdelijke verkeersmaatregelen, waaronder verkeersplannen en verkeersplannen en de inzet van verkeersregelaars voor evenementen.

Zouden jullie jezelf en je organisatie willen voorstellen?
STN is een enthousiaste organisatie die adviezen geeft, ontwerpen maakt en zorgt voor het fysiek toepassen van tijdelijke verkeersmaatregelen. Wij zorgen voor een veilige werkplek en veilig weggebruik. Met 110 medewerkers werken wij vanuit 3 vestigingen: Rijssen, Beilen en Bunschoten.
Over onszelf:
Jan Derk: ik houd me binnen STN bezig met de uitvoering.
Rik: mijn werkzaamheden zijn gericht op de acquisitie en voorbereiding.
Onze uitgebreide ervaring en kennis van de wegenbouw komt iedere dag weer goed van pas.
Waar zijn jullie trots op?
Dat wij mogen werken met zo veel enthousiaste collega’s. De drive om bij STN te werken zit niet in het moeten presteren en geld verdienen, maar in het met plezier werken! Ons relatiebestand met meer dan 420 klanten maakt ons trots, waarbij wij enorm veel plezier halen uit het samen optrekken met opdrachtgevers!
Welke ontwikkelingen zijn er gaande bij STN en de branche? En hoe gaan jullie hiermee om?
Wij hebben STN ruim 12,5 jaar geleden opgericht. Daar waar we in 2012 begonnen met 5 collega’s, werken we nu met 110 enthousiaste collega’s. Daarmee is onze organisatie op veel manieren gegroeid. Het mooie is, dat we allemaal doen waar we goed in zijn. Mooi voorbeeld is een collega die zich nu bezighoudt met onze certificeringen. Dit jaar zijn wij gecertificeerd voor de Veiligheidsladder trede 3 en werken wij verder aan het veiligheidsbewustzijn. Iets dat altijd al onze aandacht had en nu ook vanuit ViA verplicht is. Niet iets dat je zomaar eventjes “erbij” doet.
Inhoudelijk op het soort en type werk beschikken wij gezamenlijk over een schat aan kennis en ervaring die wij inzetten voor onze opdrachtgevers. Er is altijd wel een collega die net die specifieke expertise heeft om mee te kunnen denken bij een bepaalde vraag. Voor ons is ook de lokale en regionale kennis erg belangrijk. Wij willen graag werken waar wij wonen en dezelfde “taal spreken”, want juist dit komt vaak de samenwerking met opdrachtgevers en wegbeheerders ten goede.
Belangrijke factor bij dit alles is het werkplezier. Het is erg mooi collega’s te zien doorgroeien binnen STN. Zo hebben wij ontwerpers die ook buiten hebben gewerkt als monteur en enkele uitvoerders die enkele jaren buiten hebben gewerkt om zelf de afzettingen te plaatsen.
Hoe kennen jullie IncoNed / Wat vinden jullie van de samenwerking?
Rik: bij bepaalde potentiële klanten kwamen we niet binnen, terwijl we wel het idee hadden goed te kunnen samenwerken. Wij kenden IncoNed toen nog niet, maar toen wij merkten dat potentiële klanten niet met ons in zee gingen omdat wij niet bij IncoNed aangesloten waren, zijn wij met IncoNed om tafel gegaan om de mogelijkheden te bespreken. Wij geloven in het samenwerkingsprincipe van IncoNed. Wij versterken elkaar, vullen elkaar aan. Vastgelegd in een raamovereenkomst levert dit voor de deelnemers van IncoNed ook een mooi inkoopvoordeel op.
Binnen een samenwerking moet iedereen er wat aan hebben. Juist dat is een mooi principe, wanneer wij allen er beter van worden! Dit is op financieel vlak maar geldt zeker ook voor het gezamenlijk zoeken naar de beste oplossingen. De jaren die wij samenwerken wordt als zeer positief ervaren.
Hebben jullie tips voor onze deelnemers?
Heb je een inhoudelijke vraag op het gebied van verkeersmaatregelen? Pak de telefoon en bel ons! Wij denken graag actief mee en zorgen voor een professionele gestroomlijnde samenwerking in zowel de voorbereiding als de uitvoering.
Meer weten over Save Traffic Nederland en/of de samenwerking met IncoNed?
Neem dan contact met ons op via 085-2101450 of [email protected].