Leveranciers interviews

In gesprek met Peter Bartels, Sales manager Groen bij Mertens

Samen zorgen voor een nog mooiere en betere groene ruimte. Onder o.a. dit motto zijn Mertens en IncoNed Groen sinds kort de samenwerking aangegaan. Sales manager Peter Bartels vertelt ons met trots over het bedrijf. Welke tips geeft Peter mee aan onze deelnemers? Je leest zijn verhaal hieronder!

Poel Bosbouwartikelen, een familiebedrijf waar je trots op mag zijn!

Poel is al enige tijd contractleverancier van IncoNed Groen en Infra. De broers Marc en Paul van der Poel vertellen ons in een interview hoe trots zij zijn op het familiebedrijf en hun medewerkers. De heren vinden 'sociaal ondernemen' erg belangrijk en denken buiten de gebaande paden.

Nieuwe contractleverancier – Profile Tyrecenter, maak kennis met John Loos

Per 1 januari is Profile Tyrecenter contractleverancier van IncoNed Groen en Infra. Een mooie partij waar wij graag mee samen gaan werken. Onlangs bezochten wij de vestiging Kalvenhaar in Zwolle en spraken daar met John Loos, Salesmanager Profile Truck Nederland.

Nieuwe contractleverancier – Grijsen, in gesprek met Frank Navis

Al jaren kennen wij elkaar en via IncoNed Projecten werkten we ook al samen. Gezien de goede ervaringen van beide kanten, hebben we de samenwerking geïntensiveerd; Grijsen Park & Straatdesign is contractleverancier geworden van IncoNed Groen en Infra. Mooi nieuws!