Leveranciers interviews

Interview met Willy Bruckers, Commercieel Directeur bij TBS-SVA Groep

Wij zijn er van overtuigd dat we in 99% van de gevallen een product hebben wat vergelijkbaar is met het alternatief en ook in dezelfde prijsklasse. De vraag is echter of dit toegepast kan/mag worden in de betreffende gemeente. Hier kunnen we samen (vooraf) een beeld over vormen om foutieve calculaties te voorkomen.

Nieuwe contractleverancier – Profile Tyrecenter, maak kennis met John Loos

Per 1 januari is Profile Tyrecenter contractleverancier van IncoNed Infra en Groen. Een mooie partij waar wij graag mee samen gaan werken. Onlangs bezochten wij de vestiging Kalvenhaar in Zwolle en spraken daar met John Loos, Salesmanager Profile Truck Nederland.

Poel Bosbouwartikelen, een familiebedrijf waar je trots op mag zijn!

Poel is al enige tijd contractleverancier van IncoNed Infra en Groen. De broers Marc en Paul van der Poel vertellen ons in een interview hoe trots zij zijn op het familiebedrijf en hun medewerkers. De heren vinden 'sociaal ondernemen' erg belangrijk en denken buiten de gebaande paden.

Nieuwe contractleverancier – Grijsen, in gesprek met Frank Navis

Al jaren kennen wij elkaar en via IncoNed Projecten werkten we ook al samen. Gezien de goede ervaringen van beide kanten, hebben we de samenwerking geïntensiveerd; Grijsen Park & Straatdesign is contractleverancier geworden van IncoNed Infra en Groen. Mooi nieuws!