Leveranciers interviews

Interview met Rutger Vehof, Directeur van Regge Hout

Dit jaar is Regge Hout toegetreden als contractleverancier bij IncoNed Infra. Directeur Rutger Vehof kende Robert Priem en Peter Huizinga al vanuit zijn verleden in de grond- weg- en waterbouw.

Even voorstellen: Mark Haazelager en Erik Pol van Loxam

Onlangs zijn wij een kijkje gaan nemen bij Loxam in Ridderkerk. Wij maakten hier kennis met Erik Pol, al jaren monteur bij deze prachtige vestiging. Tevens spraken wij met Mark Haazelager, Sales Manager bij Loxam Nederland. hij nam ons mee in zijn liefde voor zijn bedrijf en de samenwerking met IncoNed Infra.

Interview met Lex Bongers, Assistent Depotmanager van de nieuwe Boels vestiging in Duiven

Al sinds jaar en dag maken onze deelnemers gebruik van de diensten van contractleverancier Boels. Onlangs heeft Boels een nieuw filiaal in Duiven geopend. Wij zijn een kijkje gaan nemen bij deze prachtige vestiging en spraken daar Lex Bongers, Assistent Depotmanager van deze locatie. Aan de hand van een paar vragen leren wij hem beter kennen.

Op pad met Hildo van Duyl, Projectleider Bodem bij FMA-Nillesen

Hildo van Duyl werkt al jaren bij FMA-Nillesen Bedrijfsadviseurs. Hij kent de knepen van het vak als geen ander. Sinds 2009 is FMA-Nillesen contractleverancier.
Hildo van Duyl