2500ste LinkedIn volger IncoNed Infra: Jelle Rijkeboer / Markus

Markus BV - Jelle Rijkeboer

Jelle Rijkeboer van Markus besloot IncoNed Infra te volgen op LinkedIn en werd daarmee onze 2500ste volger. Een klein feestje waard, daarom stuurden we Jelle en zijn collega’s een lekkere taart om dit te vieren en vroegen we hem wat hem aanspoorde om ons te volgen op LinkedIn. 

"Ik ben een vakidioot die graag kijkt naar mooie projecten en materieel."
Jelle Rijkeboer
2500ste LinkedIn volger IncoNed Infra

Zou jij jezelf en jouw organisatie willen voorstellen?

Ik ben 24 en sinds april dit jaar werkzaam als calculator/werkvoorbereider bij Markus BVDaarvoor heb ik 2 jaar bij BodemPlan, ingenieursbureau binnen de Bussola Groep gewerkt. Hier maken o.a. Sturm en DeJongCeba ook deel van uit (tevens aangesloten bij IncoNed). Het eerste jaar als afstudeerder, daarna als ontwerper. Daarbij heb ik me vooral gericht op het inzetten van BIM binnen de infra en hoewel ik nu dus van rol veranderd ben, ben ik nog steeds wel daarbij betrokken en probeer ik vanuit mijn huidige rol bij te dragen aan de inzet van BIM. 

Individueel kijk ik er vooral naar uit om mezelf de komende tijd te ontwikkelen als calculator/werkvoorbereider. IncoNed helpt me daarom om snel en centraal goede prijzen te kunnen vinden voor mijn begrotingen.

De koppeling tussen ontwerpen en op basis daarvan automatisch inkopen ligt nog ver weg maar is wel iets waar we langzaam maar zeker naartoe werken.

Wat de toekomst brengt weet je in dit vak nooit, maar ik heb hier nog genoeg te leren. Daarom wil ik wel bij de tijd blijven met nieuwe techniek en ontdekken hoe ik mijn werk en het werk buiten efficiënter kan doen.

Waarom ben je ons gaan volgen op LinkedIn?

Ik werk veel met jullie gegevens en zag via een collega een post over een ander bedrijf (DeJongCeba) uit onze groep voorbijkomen.

Ik ben eveneens een beetje een vakidioot die graag kijkt naar mooie projecten en materieel.

Bij jullie berichten zitten altijd wat mooie beelden dus het is een mooie combinatie van mooie foto’s, het uitlichten van oplossingen die elders worden toegepast (bijv. materialen die je niet vaak ziet) en zien hoe collega-bedrijven hun projecten aanpakken.

Meer weten over IncoNed? Neem contact met ons op via 085-2101450 of info@inconed.nl. Volg ons ook op LinkedIn.

Gerelateerde interviews

Kuiphuis - Bob Bruijsten
Kuiphuis Kraanverhuur, zeker op het hoogste niveau
Kuiphuis Kraanverhuur, IncoNed contractleverancier. "Opdrachtgevers snel en compleet bedienen, daar draait het om. Ongeacht soort en maat, Kuiphuis regelt het."
Johan Koel
Dikkerboom Betonboringen. Gecertificeerd, landelijk & maatwerk
"Onderzoek de mogelijkheden, maak gebruik van gemaakte afspraken en neem contact op." In gesprek met Johan Koel van Dikkerboom Betonboringen.
Censo, Robbert van de Wiel
Censo, al je energiezaken onder één dak
“Inkoopvoordeel op basis van volume, kostenbesparing door advies en sneller verduurzamen.” Censo: collectieve inkoop van gas en elektriciteit.