Interview met Lex Bongers, Assistent Depotmanager van de nieuwe Boels vestiging in Duiven

Al sinds jaar en dag maken onze deelnemers gebruik van de diensten van contractleverancier Boels. Vorig jaar heeft Boels een nieuw filiaal in Duiven geopend. Wij zijn een kijkje gaan nemen bij deze prachtige vestiging en spraken daar Lex Bongers, Assistent depotmanager van deze locatie. Aan de hand van een paar vragen leren wij hem beter kennen.

Zou jij jezelf en jouw organisatie willen voorstellen?

Ik ben Lex Bongers, 35 jaren jong. Na 16 jaar in Australië te hebben gewoond, mag ik mij zelf sinds kort Assistent Depotmanager noemen van de nieuwe en prachtige XL locatie in Duiven. Bij de naam Boels willen mensen nog wel eens denken aan die aanhangwagen verhuurder, maar er is zo ontzettend veel meer dan dat!
Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1977 en is in die loop der jaren uitgegroeid tot één van Europa’s grootste verhuurbedrijven. Onze kracht zit onder andere in onze grote en veelzijdige vloot gecombineerd met een dicht netwerk aan vestigingen. Van Biobox tot hoogwerker, van grasmaaier tot wals, niets is ons vreemd genoeg om onze klanten te kunnen servicen.

Waar ben je trots op?

Dat is de veelzijdigheid van Boels! Als ik alleen al kijk naar mijn regio, dan kunnen wij als 1 team ongelofelijk veel werk verzetten in een erg korte tijd. De kennis die wij onderling uitwisselen met elkaar, brengt ons snel naar een passende oplossing. Die teamspirit kom je binnen onze hele organisatie tegen, dat zit echt in ons DNA. Door snel te schakelen kunnen wij onze klanten op een persoonlijke en gepaste wijze ontzorgen. 

Hoe ken je IncoNed Bouw

Er is al een jarenlange samenwerking tussen IncoNed Bouw en Boels, veel deelnemers weten ons daardoor goed te vinden. Ik krijg dus regelmatig te maken bedrijven die zijn aangesloten bij IncoNed Bouw. Daarnaast is er intern veel aandacht voor onze samenwerking, zodat we altijd op de hoogte zijn van ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld wanneer er een nieuwe deelnemer is.

Wat vind je van de samenwerking?

Die ervaar ik persoonlijk als erg prettig. Alleen al het feit dat we nu dit interview doen geeft wel aan dat er een sterke band is tussen IncoNed en Boels, ook daar ben ik stiekem erg trots op.

Heb je tips voor onze deelnemers?

Bij steeds meer projecten en aanbestedingen speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Ons ECO-label helpt deelnemers om duurzame machines en gereedschappen in ons assortiment te herkennen. Producten met het ECO-label stoten minder CO2 uit en produceren minder geluid of trillingen. Ook voldoen ze aan de hoogste eisen voor veiligheid en gebruiksgemak. Met dit label ben je ervan verzekerd dat de gehuurde accu’s en elektrische of hybride milieuvriendelijke machines bijdragen aan emissieloos werken. We hebben kennis en kunde over deze materie en kunnen hierin adviseren. Ik weet zeker dat ik ook namens mijn collega’s spreek als ik zeg dat jullie altijd welkom zijn voor een kop koffie en te sparren over mogelijkheden. Ons team staat voor jullie klaar!

Meer weten over Boels en/of de samenwerking met IncoNed Bouw?
Neem dan contact met ons op via 085-2101450 of info@inconed.nl.

Gerelateerde interviews

Kuiphuis - Bob Bruijsten
Kuiphuis Kraanverhuur, zeker op het hoogste niveau
Kuiphuis Kraanverhuur, IncoNed contractleverancier. "Opdrachtgevers snel en compleet bedienen, daar draait het om. Ongeacht soort en maat, Kuiphuis regelt het."
Johan Koel
Dikkerboom Betonboringen. Gecertificeerd, landelijk & maatwerk
"Onderzoek de mogelijkheden, maak gebruik van gemaakte afspraken en neem contact op." In gesprek met Johan Koel van Dikkerboom Betonboringen.
Censo, Robbert van de Wiel
Censo, al je energiezaken onder één dak
“Inkoopvoordeel op basis van volume, kostenbesparing door advies en sneller verduurzamen.” Censo: collectieve inkoop van gas en elektriciteit.