Interview met Lex Bongers, Assistent Depotmanager van de nieuwe Boels vestiging in Duiven

Al sinds jaar en dag maken onze deelnemers gebruik van de diensten van contractleverancier Boels. Vorig jaar heeft Boels een nieuw filiaal in Duiven geopend. Wij zijn een kijkje gaan nemen bij deze prachtige vestiging en spraken daar Lex Bongers, Assistent Depotmanager van deze locatie. Aan de hand van een paar vragen leren wij hem beter kennen.

Zou jij jezelf en jouw organisatie willen voorstellen?

Ik ben Lex Bongers, 35 jaren jong. Na 16 jaar in Australië te hebben gewoond, mag ik mij zelf sinds kort Assistent Depotmanager noemen van de nieuwe en prachtige XL locatie in Duiven. Bij de naam Boels willen mensen nog wel eens denken aan die aanhangwagen verhuurder, maar er is zo ontzettend veel meer dan dat!
Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1977 en is in die loop der jaren uitgegroeid tot één van Europa’s grootste verhuurbedrijven. Onze kracht zit onder andere in onze grote en veelzijdige vloot gecombineerd met een dicht netwerk aan vestigingen. Van Biobox tot hoogwerker, van grasmaaier tot wals, niets is ons vreemd genoeg om onze klanten te kunnen servicen.

Waar ben je trots op?

Dat is de veelzijdigheid van Boels! Als ik alleen al kijk naar mijn regio, dan kunnen wij als 1 team ongelofelijk veel werk verzetten in een erg korte tijd. De kennis die wij onderling uitwisselen met elkaar, brengt ons snel naar een passende oplossing. Die teamspirit kom je binnen onze hele organisatie tegen, dat zit echt in ons DNA. Door snel te schakelen kunnen wij onze klanten op een persoonlijke en gepaste wijze ontzorgen. 

Hoe ken je IncoNed Groen

Er is al een jarenlange samenwerking tussen IncoNed Groen en Boels, veel deelnemers weten ons daardoor goed te vinden. Ik krijg dus regelmatig te maken bedrijven die zijn aangesloten bij IncoNed Groen. Daarnaast is er intern veel aandacht voor onze samenwerking, zodat we altijd op de hoogte zijn van ontwikkelingen zoals bijvoorbeeld wanneer er een nieuwe deelnemer is.

Wat vind je van de samenwerking?

Die ervaar ik persoonlijk als erg prettig. Alleen al het feit dat we nu dit interview doen geeft wel aan dat er een sterke band is tussen IncoNed en Boels, ook daar ben ik stiekem erg trots op.

Heb je tips voor onze deelnemers?

Bij steeds meer projecten en aanbestedingen speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Ons ECO-label helpt deelnemers om duurzame machines en gereedschappen in ons assortiment te herkennen. Producten met het ECO-label stoten minder CO2 uit en produceren minder geluid of trillingen. Ook voldoen ze aan de hoogste eisen voor veiligheid en gebruiksgemak. Met dit label ben je ervan verzekerd dat de gehuurde accu’s en elektrische of hybride milieuvriendelijke machines bijdragen aan emissieloos werken. We hebben kennis en kunde over deze materie en kunnen hierin adviseren. Ik weet zeker dat ik ook namens mijn collega’s spreek als ik zeg dat jullie altijd welkom zijn voor een kop koffie en te sparren over mogelijkheden. Ons team staat voor jullie klaar!

Meer weten over Boels en/of de samenwerking met IncoNed Groen?
Neem dan contact met ons op via 085-2101450 of info@inconed.nl.

Gerelateerde interviews

Boelens Graszoden over duurzame graszodenteelt
Een IncoNed Groen leverancier voor "echt gras uit eigen teelt". We gingen in gesprek met bedrijfsvoerder Henk-Jan Boelens van Boelens
Rinke, Hans en Edwin van Struyk Verwo Infra
Struyk Verwo Infra, contractleverancier sinds jaar en dag
Al 20 jaar is Struyk Verwo Infra (SVI) vaste leverancier van IncoNed Infra. Sinds de start van IncoNed Groen is
Dick Ijff Manager Stiho
Maak kennis met Dick IJff, Manager Landelijk Werkende Relaties bij Stiho
Stiho is contractleverancier van IncoNed Groen. Wij spraken met Dick IJff. Hij legt ons uit wat hem trots maakt, over